Kurs kucharz małej gastronomii

Cel kształcenia

Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestnika do wykonywania zawodu kucharz małej gastronomii.

 

Czas trwania kształcenia

Łączna liczba godzin przeznaczonych na realizację programu wynosi 90 godzin w tym:

  • zajęcia teoretyczne 30 godzin lekcyjnych;
  • zajęcia praktyczne 60 godzin zegarowych.

 

Program kursu obejmuje:

  • Dokumentacja działalności gospodarczej;
  • Rachunkowość zawodowa;
  • Rysunek zawodowy;
  • Zasady bezpieczeństwa i hiegieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej;
  • Podstawowe zasady ochrony środowiska;
  • Podstawowe przepisy prawa pracy;
  • Podejmowanie działalności gospodarczej i zarządzanie przedsiębiostwem;
  • Technologia;
  • Materiałoznawstwo;
  • Maszynoznawstwo;
  • Zajęcia praktyczne.

 

Więcej informacji oraz zapisy:

 

 Stowarzyszenie 

"Centrum Szkolenia Zawodowego" w Gorlicach

ul. Michalusa 1/4 (biurowiec Glinik)

III PIĘTRO

 

 

telefony kontaktowe 185346324 lub 500377311

e-mail: cszgor@poczta.onet.pl

zapytanie za pośrednictwem naszej strony dostępne  tutaj...

Dokumenty do pobrania...

Galeria produktu

Zobacz również inne produkty tej kategorii

Kursy spawania z uprawnieniami TUV wg normy 6006-1
listopad
godzina --:--
przyjmujemy zapisy
Zobacz więcej
Kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu
listopad
godzina --:--
przyjmujemy zapisy
Zobacz więcej
Kurs florystyczny - artystyczne układanie kwiatów
przyjmujemy zapisy
Zobacz więcej
Kurs na operatora wózków jezdniowych
25 październik
godzina 15:00
przyjmujemy zapisy
Zobacz więcej
Dane teleadresowe Odwiedź nas w placówce
Stowarzyszenie Centrum Szkolenia Zawodowego w Gorlicach Józefa Michalusa 1 lok. 4, Biurowiec Glinik - III piętro, 38-300 GORLICE
Zobacz na mapie
Godziny pracy Jesteśmy do Państwa dyspozycji
Poniedziałek 07.00 - 15.00
Wtorek 07.00 - 15.00
Środa 07.00 - 15.00
Czwartek 07.00 - 15.00
Piątek 07.00 - 15.00
2019 Copyright - Stowarzyszenie Centrum Szkolenia Zawodowego w Gorlicach. Wszelkie prawa zastrzeżone